BUDBREAK WINE CLUB

För att ta del av allt som händer och kunna ha en chans att köpa de viner och blandlådor vi släpper, samt få möjlighet att gå på våra provningar – anmäl er till vårt nyhetsbrev Budbreak Wine Club.

Gå med i Budbreak Wine Club!

* indicates requiredNJUTA HEMMA? SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT HANDLA HEM VÅRA VINER:


Beställningssortimentet:
De flesta av våra viner finns alltid tillgängliga för dig via Systembolagets Beställningssortiment - även om du inte ser dem på hyllan i din butik. Listan uppdateras löpande av oss på Budbreak och här hittar du även våra populära blandlådor. Gå in på vår sida Privatkund och sök efter de viner du gillar, du kan filtrera på typ av vin, land, distrikt, producent osv. Är det blandlådor du är ute efter skriv helt enkelt ”låda” i sökfältet. Klicka på vinet/lådan för att få detaljerad information om produkten, samt en länk till Systembolagets hemsida där du kan beställa för hemleverans eller upphämtning på ditt lokala Systembolag/ombud. 

Om du hellre går via Systembolagets hemsida skriver du in ”Budbreak” i deras sökfält för att se alla våra viner, eller så klickar du här

Tillfälliga sortimentet:
Det här är viner som Systembolaget själva har provat och köpt in i begränsad mängd. En del viner hittar du i din butik på hyllan ”Tillfälligt Sortiment”, vissa viner släpps exklusivt via Systembolagets webb-släpp. 

Håll utkik efter kommande TSE-lanseringar 2023:
- 17/4 Sandro Fay, 2019 Cà Moréi Valtellina Superiore
- 21/4 Savage Wines, 2020 Savage Red
- 21/4 Savage Wines, 2021 Savage White
- 21/4 Savage Wines, 2021 Follow The Line
- 12/5 Mas de Boislauzon, 2020 Châteauneuf-du-Pape Tradition
- 19/5 Thistledown Wines, 2022 Thorny Devil Grenache
- 2/6 Domaine Brusset, 2021 Gigondas Tradition Le Grand Montmirail
- 21/7 Domaine de la Janasse, 2021 Côtes-du-Rhône Villages Terre d'Argile

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Budbreak Wineclub och följ oss på Instagram @budbreakwine, så är du först med att få information om kommande släpp! 

Frågor? Maila oss på info@budbreak.se!
Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.
Välkommen till Budbreak Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 20 år. Jag har fyllt 20 år